organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κοινωνικό Φροντιστήριο δήμου Σαρωνικού

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σαρωνικού, ξεκινά για τη σχολική χρονιά 2017-2018 η κατάθεση αιτήσεων από ενδιαφερόμενους γονείς μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Δικαιούχοι είναι μαθητές των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού, που οι οικογένειές τους πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Σαρωνικού ανταποκρινόμενη στα σχετικά αιτήματα δημοτών για την δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου καλεί :
α) τους γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα, να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα που βρίσκεται στην υπηρεσία μας και στο διαδίκτυο,
β) τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να διδάξουν εθελοντικά, να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην υπηρεσία μας και στο διαδίκτυο.

Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Σαρωνικού να λειτουργήσει μετά τις γιορτές.

Υπεύθυνος για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χαρίτος Εμμανουήλ.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο κατατίθενται στην Δημοτική Ενότητα Αναβύσσου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Κρήτης, στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού, 1ος όροφος και είναι τα εξής :
–Αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα
–Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα (σε περίπτωση αλλοδαπών επιπλέον άδεια παραμονής)
–Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του μαθητή (σε περίπτωση αλλοδαπών επιπλέον άδεια παραμονής)
–Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
–Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος
–Δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την ένταξη σε ευπαθή κοινωνική ομάδα (πολυτεκνία, ανεργία, Αμεα, μονογονεϊκή οικογένεια κλπ.)
–Λογαριασμός ΔΕΚΟ
–ΑΜΚΑ γονέα, ΑΜΚΑ μαθητή

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τους εθελοντές καθηγητές που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Κοινωνικό Φροντιστήριο κατατίθενται στην Δημοτική Ενότητα Αναβύσσου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Κρήτης, στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού, 1ος όροφος και είναι τα εξής :
–Φωτοαντίγραφο ΑΔΤ ή διαβατηρίου
–Φωτοαντίγραφο πτυχίου
–Βιογραφικό σημείωμα

Οι αιτήσεις μπορούν να διαβιβαστούν στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω των σχολικών μονάδων, είτε ηλεκτρονικά ή μέσω φαξ είτε αυτοπροσώπως με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 19 Ιανουαρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε τηλεφωνικά στο 6947844133 (κ. Χαρίτος Εμμανουήλ), 2291041220-2 εσωτερικό 362 (σχολική επιτροπή) ή με φαξ στο 2291041219, είτε ηλεκτρονικά στο bschsaronikos@hotmail.com (σχολική επιτροπή).

Πηγή

Στοιχεία:

(Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση στοιχείων)

8 Ιανουαρίου, 2018 Posted by | Χωρίς κατηγορία | Ετικέτες: | no comments

Comments are closed.