organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Προσφέρω

Η ομάδα του ΠΡΟΣΦΕΡΩ αποτελεί μία πρωτοβουλία νέων πολιτών, η οποία έχει ως στόχο την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ πολιτών και κοινωνικών οργανισμών με σκοπό την αποτελεσματικότερη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (συγκεκριμένα: Τρόφιμα, Ρούχα, Φάρμακα, Παιχνίδια & Βιβλία) και την διανομή τους σε φορείς που βοηθούν αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Όλοι έχουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, για τα οποία έχουμε 2 επιλογές. Η πρώτη επιλογή είναι να τα πετάξουμε απευθείας στα σκουπίδια, πράγμα εύκολο και γρήγορο, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι να τα δωρίσουμε. Δωρίζοντας αγαθά και πράγματα:
– Βοηθούμε κοινωνικούς οργανισμούς να συνεχίσουν το έργο τους
– Προσφέρουμε χαρά και ελπίδα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας
– Δίνουμε το καλό παράδειγμα στην οικογένεια μας, κρατώντας ζωντανό το κίνημα της αλληλεγγύης
– Ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για την καταπολέμηση κοινωνικών προβλημάτων, μαθαίνοντας εκ των έσω τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας
– Μειώνουμε τον όγκο απορριμάτων και την ρύπανση την οποία προκαλούν

Το ΠΡΟΣΦΕΡΩ αντιλαμβάνεται την φύση του προβλήματος και προσφέρει την δυνατότητα στους χρήστες να εντοπίσουν τους πλησιέστερους οργανισμούς και να επικοινωνήσουν μαζί τους (μέσω τηλεφώνου η e-mail) επιτυγχάνοντας ευκολότερα και γρήγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στοιχεία:

Η πρωτοβουλία (κατά την τελευταία επίσκεψη στον ιστοχώρο/social media στις 24/06/2017) παραμένει ενεργή

18 Νοεμβρίου, 2013 Posted by | Χωρίς κατηγορία | | no comments

Comments are closed.