organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Μαστού

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργρούπολης με γνώμονα την φροντίδα του πολίτη δημιουργεί ένα ακόμα ιατρείο στα Δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία Πρόληψης.

Μέσω του τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & σε συνεργασία με την κ. Κόλλια Κατερίνα χειρουργό μαστού στο Mediterraneo Breast Clinic θέτει στη διάθεση όλων των γυναικών του δήμου μας ένα ιατρείο με σκοπό την πρόληψη και την ενημέρωση μέσω της πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των δημοτικών κοινωνικών ιατρείων πρόληψης, Λ. Αλεξιουπόλεως 27 στην Αργυρούπολη κατόπιν προ συνεννόησης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προσωπικό ραντεβού με την εξειδικευμένη χειρουργό μαστού, κατά το οποίο θα γίνεται κλινική εξέταση καθώς και ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Όσες γυναίκες θα συμμετάσχουν, οφείλουν να έχουν μαζί τους όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις όπως υπερηχογράφημα μαστών και μαστογραφίες τις οποίες έχουν πραγματοποιήσει καθώς και μαστογραφία τελευταίου έτους για όσες είναι άνω των 40 ετών

Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210-9961973 & 210-9904205

Πηγή

(Η πρωτοβουλία υλοποιείται από τον Δήμο.)

(Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση στοιχείων)

Η πρωτοβουλία (κατά την τελευταία αναζήτηση σχετικά με αυτήν, στις 23/01/2020) δείχνει να παραμένει ενεργή.

23 Ιανουαρίου, 2020 Posted by | Χωρίς κατηγορία | | no comments

Comments are closed.