organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Books Mania

Δεν είναι απλά άλλο ένα web site βιβλίων, είναι κοινότητα ανταλλαγής!

Το booksmania.gr είναι μια on-line κοινότητα για τους φίλους του βιβλίου, όπου τα μέλη και οι επισκέπτες της μπορούν να ζητήσουν, να ανταλλάξουν και να πουλήσουν τα βιβλία τους με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Ο κύριος σκοπός είναι να φέρουμε σε επαφή τους χρήστες, να ανταλλάξουν τα βιβλία που δεν χρειάζονται πια και να τους προτρέψουμε να κάνουν συναλλαγές με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος.

Το booksmania.gr γεννήθηκε από την ιδέα οτι πολλοί αδιαφορούν για τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν πια. Τα περισσότερα από αυτά σκουριάζουν σε κάποιο συρτάρι ή μια βιβλιοθήκη . Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε ότι τα σκουπίδια του ενός , είναι ο θησαυρός του άλλου. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, αναγνωρίσαμε οτι υπάρχει χώρος για αυτή την κοινότητα στο σημερινό ελληνικό διαδίκτυο.
Η κοινότητα δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2008. Το Σεπτέμβριο του 2012 ανακαινίσαμε εκ νέου την τεχνική μας υποδομή και εγκαινιάσαμε το booksmania.gr e-Shop, όπου τα μέλη και οι επισκέπτες μας μπορούν να αποκτήσουν μεταχειρισμένα και σπάνια βιβλία με πολύ χαμηλό κόστος.

Στοιχεία:

Η πρωτοβουλία (κατά την τελευταία επίσκεψη στον ιστοχώρο/social media στις 30/06/2017) παραμένει ενεργή

27 Σεπτεμβρίου, 2012 Posted by | Χωρίς κατηγορία | | no comments

Comments are closed.