organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Κοινωνικό φαρμακείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Το Κοινωνικό Φαρμακείο παρέχει στα ωφελούμενα άτομα δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία εξασφαλίζονται μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και από τη συμμετοχή και κινητοποίηση συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών. Η χορήγηση των φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο θα γίνεται κατόπιν επίδειξης ιατρικής συνταγής/ ιατρικής γνωμάτευσης.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου στηρίζεται κατά κύριο λόγο στη συνεισφορά όλων. Για το λόγο αυτό ο δήμος καλεί στη συνδρομή των πολιτών στη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. Όσοι πολίτες, συλλογικοί φορείς και επιχειρήσεις επιθυμούν να δωρίσουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, που δεν χρειάζονται και δεν έχουν λήξει, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται ακολούθως.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο στελεχώνεται από Κοινωνική Λειτουργό και Φαρμακοποιό. Στεγάζεται σε κτίριο επί της περιφερειακής οδού Χώρας – Εγγαρών (απέναντι από τις Εργατικές Κατοικίες).

Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.22850-25643, e-mail: kf@naxos.gov.gr

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 7:00 -15:00

Πηγή

Στοιχεία:

(Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση στοιχείων)

2 Ιουλίου, 2018 Posted by | Χωρίς κατηγορία | Ετικέτες: | no comments

Comments are closed.