organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Πάρτο-Δώστο

Το partodosto.gr είναι η πιο σημερινή πρόταση αντίδρασης στους περιορισμούς και στο lifestyle της κατανάλωσης. Εδώ μπορείς να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχει άλλος τρόπος να ζεις, πιο έξυπνος και πιο ενεργός, κάνοντας κάτι καλό για σένα ή για τους άλλους. Στο partodosto.gr μπορείς να ανταλλάξεις αντικείμενα ή υπηρεσίες, να δωρίσεις ή να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι ή ακόμη και να ανακυκλώσεις.

Το partodosto.gr είναι ένας τόπος όπου μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους και να συνδιαλλαγείς μαζί τους, μια δραστήρια πλατεία όπου μπορείς να δώσεις και να πάρεις, με τον τρόπο που σε συμφέρει. Εδώ τη δύναμη την έχεις εσύ.

Το partodosto.gr είναι φτιαγμένο για να σε βοηθήσει να ορίσεις ξανά τη σχέση σου με τα αντικείμενα ή το χρόνο σου. Προτείνει μία ουσιαστική και διασκεδαστική λύση στη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα, αλλά και ένα νέο, αισιόδοξο τρόπο ζωής, που προσπερνά το χρήμα με τη στενή του έννοια και επανακαθορίζει την αξία των καθημερινών πραγμάτων.

Αποστολή μας στο partodosto.gr είναι να ενώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους δίνοντάς τους τη δύναμη να αντιδράσουν και να εξελιχθούν. Τη δύναμη να ανταλλάξουν, να δωρίσουν, να ανακυκλώσουν και να αλλάξουν τη ζωή τους εξοικονομώντας χρήματα και δίνοντας τη δική τους αξία σε αντικείμενα, προϊόντα και υπηρεσίες.

Στοιχεία:

Η πρωτοβουλία (κατά την τελευταία επίσκεψη στον ιστοχώρο/social media στις 26/06/2017) δείχνει να είναι ανενεργή

12 Δεκεμβρίου, 2012 Posted by | Χωρίς κατηγορία | | no comments

Comments are closed.