organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Αλεξανδρούπολη: Εθελοντική Αιμοδοσία και Δωρεά Μυελού των Οστών

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9:00 – 13:30 εθελοντική αιμοδοσία μπροστά στο Δημαρχείο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης και τους Φοιτητές Εξ Αίματος.

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενίσχυση του μηνύματος της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών σε όλη τη χώρα. Το Συμβουλευτικό Κέντρο, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, καλεί τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να συμβάλλουν ώστε να γίνει συνείδηση η εθελοντική αιμοδοσία.

«Χάρισε και εσύ λίγο από το χρόνο σου για να προσφέρεις το πολύτιμο δώρο της ζωής! Δεν κοστίζει, αλλά αξίζει όσο μια ζωή!»

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή τον αριθμό ΑΜΚΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: isotita@alexpolis.gr.

Πηγή

21 Οκτωβρίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.