organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ο Δήμος Βριλησσίων διανέμει δωρεάν ροδάκινα και βανίλιες

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης διανέμει δωρεάν ροδάκινα και βανίλιες σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού .

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 από τις 9:00 έως τις 14:00 στο χώρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια).

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν τις ποσότητες που τους αναλογούν και παράλληλα όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν πληροφορίες για την δυνατότητα ένταξης τους στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας , κοινωνικού παντοπωλείου κτλ , μπορούν να απευθύνονται στους Κοινωνικούς λειτουργούς μας ώστε εφ΄όσον πληρούν τις προϋποθέσεις να δρομολογηθεί η ένταξη τους στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας

-Τα ροδάκινα προέρχονται από τον Συνεταιρισμό Α.Φ.Ο.Σ ΑΛΜΩΠΙΑΣ “Η ΕΝΩΣΗ” ΑΡΙΔΑΙΑΣ .

-Οι ποσότητες των προϊόντων πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές εμπορίας καν (ΕΕ) 543/2011 και έχουν το έμβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή

21 Σεπτεμβρίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.