organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινάνε οι εγγραφές για δωρεάν κατασκηνώσεις ΑμεΑ

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 24 Ιουνίου οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Η κατασκηνωτική περίοδος θα λάβει χώρα από τις 25 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου στην Κατασκήνωση «Yuppi Camp» στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται: Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – 2ος όροφος Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (από 7.30 π.μ. – 3 .00 μ.μ.), τηλέφωνα: 2310762400, 774728, 759717.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ
Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες και είναι τα εξής:

1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού.
2. Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους κανονισμού της κατασκήνωσης.
4. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση.
5. Φωτοτυπία γονέα και παιδιού
6. Γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή.

Πηγή

13 Ιουνίου, 2016 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.