organosi 2.0

Για να…οργανωθούν οι οργανώσεις!

Ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης στην Τούμπα!

Την ερχόμενη Κυριακή (09/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας σε έναν διαφορετικό αγώνα με μοναδικό και σίγουρο νικητή την κοινωνική ευαισθησία κι αλληλεγγύη!

Στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας και με οδηγό τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περυσινού εγχειρήματος, το PAOK Action και o δήμος Νεάπολης-Συκεών καλούν τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδεικνύει σταθερά τις κοινωνικές της ευαισθησίες κρατώντας ανοιχτή την αγκαλιά της σε ευαίσθητες και κρίσιμες πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναπτύσσει ο δήμος μας για τη στήριξη και υποστήριξη συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνθήκες της κρίσης. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε. Πιστεύουμε ότι σε ένα τέτοιο ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης όλοι ανακηρύσσονται πρωταθλητές», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής και ανταπόκρισης από το σύνολο των φιλάθλων.

Το πρωί της Δευτέρας σε συνάντηση ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κλιμάκιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για τη νέα πρωτοβουλίας και το μεγάλο ραντεβού ορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή.

Από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα συνεργάτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου να βρίσκονται έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου της Τούμπας, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περσινό κοινό προσκλητήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συγκεντρώθηκε 1,5 τόνος τροφίμων πρώτης ανάγκης, καθώς τουλάχιστον 150 φίλαθλοι κάθε ηλικίας και συμπολίτες μας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης άφησαν τη δική τους προσφορά αλληλεγγύης.

Πηγή

7 Νοεμβρίου, 2014 Posted by | Νέα και ενδιαφέροντα | | no comments

Comments are closed.